HOME | DESPRE NOI | SERVICII | PRODUSE | PORTOFOLIU | CONTACT

Noutati & Promotii

Convertizoare de frecventa

Convertizoare de frecventa pentru un management eficient al energiei costuri minime, economie de energie. Echipamentul SED 2 prezinta toate caracteristicile necesare ce pot fi asteptate de la un convertizor de frecventa pentru aplicatiile HVAC.

 

Despre noi


DELTA CONTROL S.R.L. si-a inceput activitatea la 20 octombrie 1990, avand ca obiect principal de activitate proiectarea, productia, montajul si punerea in functiune a echipamentelor de automatizare industriale.
Experienta celor 20 ani de activitate, precum si complexitatea lucrarilor executate pentru beneficiari importanti din tara, ne recomanda ca un partener serios fata de clientii nostri.

Atentia cea mai mare a fost acordata echipamentelor de automatizare ce deservesc procese continue pentru care se impun reglari de parametri ca: temperatura, presiunea, nivelul, pH, debitul, e.t.c. Firma a proiectat si produs regulatoare electronice tripozitionale, servoactionari pentru robineti de reglare, sisteme de protectie, semnalizare si indicare pentru cazane de abur, apa fierbinte si apa calda si recipienti ce lucreaza sub presiune.

Ca un lucru important, DELTA CONTROL S.R.L. este autorizata i.s.c.i.r. pentru service-intretinere, reparatii, montaj si puneri in functiune echipamente de automatizare si instalatii de ardere aferente centralelor termice industriale.