HOME | DESPRE NOI | SERVICII | PRODUSE | PORTOFOLIU | CONTACT

Noutati & Promotii

SENZORI

Delta Control pune la dispozitia Dumneavoastra o gama vasta de senzori SIEMENS care sunt potriviti pentru aplicatiile de incalzire, ventilatie si centrale de frig

 

Echipamente de joasa tensiune

Portofoliul nostru complet pentru controlul si distributia de joasa tensiune este alcatuit pe baza a doua concepte: eficienta maxima in conditii de costuri minime si orientarea catre solutii de viitor. Produsele noastre se potrivesc domeniului industrial, rezidential si non-rezidential.

Intreruptoare si separatoare SENTRON

Aparatura de comutatie SENTRON, intreruptoare in aer, intreruptoare compacte sau sepa-ratoare ce ofera multe avantaje din faza de proiectare pana la stadiu de operare. Monitori-zarea energiei poate fi aleasa dupa cum decideti: aparatul nostru compact si de inalta performanta SENTRON PAC masoara toate datele sarcinii extrem de precis si sigur. Masoara diverse marimi si variabile si le afiseaza pe un ecran grafic.

ALPHA Tablouri modulare de distributie

Tablouri de distributie, cleme sir si accesorii cleme de sir pentru pentri instalatiile electrice folosite in cladirile rezidentiale si non-rezidentiale, cat si in cazul aplicatiilor industriale. Aceste produse indeplinesc orice standard la nivel mondial.

BETA Aparataj modular de comutatie si protectie

Gama completa de produse pentru protectia, comutarea, masurarea si monitorizarea dispozitivelor, toate acestea in conformitate cu standardele IEC si UL. Astfel, veti beneficia intotdeauna de dispozitive potrivite, indiferent de aplicatie!

Prize si intrerupatoare DELTA

Prizele si intrerupatoarele din gama DELTA combina intr-un mod perfect desig-ul deosebit cu o multitudine de functii, inclusiv cu interfata sistemelor de management al cladirilor. Sunt create special pentru a indeplini standardele impuse de domeniul constructiilor rezidentiale sau non-rezidentiale.