HOME | DESPRE NOI | SERVICII | PRODUSE | PORTOFOLIU | CONTACT

Noutati & Promotii

SENZORI

Delta Control pune la dispozitia Dumneavoastra o gama vasta de senzori SIEMENS care sunt potriviti pentru aplicatiile de incalzire, ventilatie si centrale de frig

 

Portofoliu

Firma noastra se mandreste cu un portofoliu de clienti importanti din tara pentru care a efectuat lucrari complexe de automatizare si modernizare, dintre care enumeram:
 1. S.C. TERMOFICARE 2000 PITESTI:

  Realizare proiect de automatizare pentru cazan de abur de 120t/h.

 2. CET-GRIRO BUCURESTI:

  Echipamente automatizare, care inglobeaza robinete reglare si vane actionate electric, pentru stabilizare parametri (presiune si temperatua) la pacura ce alimenteaza arzatoarele aferente cazanelor de 35 t/h abur.

 3. CET AUTOTURISME DACIA PITESTI:

  Am instalat echipament automatizare care inglobeaza robinete reglare si vane actionate electric pentru stabilizare parametri pacura ce alimenteaza arzatoarele aferente cazanelor de 15 t/h abur.

 4. CET CHIMOPAR BUCURESTI:

  Echipamente automatizare care cuprind bucle reglare sarcina, reglare nivel, reglare temperatura pacura (inglobeaza armaturi actionate elctric) pentru cazane ce livreaza 45 t/h abur.

 5. SALINA CACICA SUCEAVA:

  Proiectare si Instalare echipamente automatizare pentru cazane de 10 t/h abur ce cuprind bucla reglare nivel, bucla reglare temperatura pacura, nivostat electronic, produse de firma DELTA CONTROL, si puse in functiune.

 6. SERE TARGOVISTE:

  Punere in functiune echipamente automatizare pentru cazane de 10 t/h abur ce cuprind bucla reglare nivel, bucla reglare temperatua pacura, nivostat electronic, produse de firma DELTA CONTROL, si puse in functiune.

 7. SIRETUL PASCANI:

  Am instalat camera de comanda cuprinzand echipamente automatizare de vopsit sub presiune tip THIESS.

 8. ZENTIVA BUCURESTI:

  Reabilitare sistem de termoficare, realizare puncte termice complet automatizate cu bucle de reglare parametri; Proiecte la cheie pentru diverse aplicatii;

 9. CIL-PIPERA BUCURESTI:

  Am realizat camere de comanda ce cuprind echipamente automatizare instalatii de uscat lemn.

 10. TITAN MASINI GRELE BUCURESTI:

  Executie dulapuri electrice de automatizare cu automate programabile pentru utilaje din industria cauciucului si pentru masini unelte.